1/5Pcs Magic Metal Tombol cangkéng Extender Pikeun Jeans Calana

$ 7.99 - $ 8.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Kancing: Kancing Jeans
  • Bahan: Metal
  • Tipe Logam: Paduan Séng
  • Gaya: flatback
  • Jenis produk: Kancing
  • Fitur: Eco-Friendly, tiasa diumbah
  • Jumlah modél: 106212
  • Téhnik: Plating
  • Bentuk: Babak
  • Jenis: Kancing Pinggang, Kancing Dipanjangkeun, Jahit Gratis, Kancing Ditarik Jeans
  • Ukuran: 3.5 x 1.7 x 0.5 cm

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk