2 Pcs Seamless Ribbed Kawat Free Bra & Panty Set

$ 16.99 - $ 23.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Saran Sacara séksual: Henteu
  • Panutupanana Tipe: Euweuh
  • Gaya kutang: Seamless, Plunge
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya: seksi
  • Rojongan Tipe: Kawat Free
  • Gambar cabul: No.
  • Bahan: poliéster, Spandex
  • Kandel Piala Cetakan: Cangkir Cetakan Ipis
  • Bentuk Piala: Tilu suku (3 / 4 Cup)
  • Génder: Awewe
  • Tali Tali: Tali Henteu Disaluyukeun, Tali Non-Konversi
  • Tipe Barang: Setelan Kutang & Singkat
  • Jumlah modél: A11254
  • Hiasan: Euweuh
  • Pikeun: Awéwé / Awéwé / Awéwé / Awéwé
  • kasempetan: Kahirupan sapopoé
  • Fitur: Briefs / Thong G-String / Panties cangkéng luhur
  • Mangga ngumbah ku leungeun dina suhu kamar. Ulah coba ngabodaskeun jeung softener. Mangga ngumbah baju jero lampu-berwarna misah, Ulah beusi jeung garing beresih.

Fitur:

  • U ngawangun bra deui geulis jeung thongs seksi
  • Kelim elastis ngalegaan
  • Pinggang elastis elastis
  • Desain warna solid basajan, gampang pikeun ngagem
  • Nirkabel sareng langkung nyaman
  • Kain ramah kulit sareng breathable
  • Karajinan canggih, nyaman sareng mulus
  • Antibakteri, breathable, ramah kulit, teu gampang luntur

Ukuran Bagan: