2Pcs / Set Alat Cukur Rambut Braiding Styling

$ 2.99 - $ 8.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah Potongan: Kombo
  • Item Tipe: Styling Aksésori
  • Ukuran: Styling Tool
  • Bahan: nilon
  • Jumlah modél: S65342
  • Warna: Hideung, Beureum, Biru
  • Jenis: asesoris salon rambut, gaya gripper rambut, alat tukang cukur, tukang styling rambut

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk