3PCS / Set French Style Floral Renda Panties Pikeun Awéwé

$ 13.99 - $ 17.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas, Poliéster, Spandex
  • Gambar cabul: No.
  • Saran Sacara séksual: Henteu
  • Tipe Celana: Celana
  • Jumlah modél: 17285
  • Komposisi bahan: 88% Poliéster + 12% Spandex
  • Pola Tipe: padet
  • Hiasan: Euweuh
  • Tipe naékna: Naék-Turun
  • Génder: Awewe
  • Tipe Barang: Celana Dalam
  • Ukuran Plus: M/L/XL/XXL
  • Warna: Hideung / Bulao / Pink / Bodas / Anggur beureum /
  • Gaya: Sapopoé / Kahirupan Sapopoé
  • Panties awéwé: Katun Gusset Underwear, Celana jero renda

Ukuran Bagan: