A-Line Sleeveless Embroidered Kembang Pink Girls pakéan

ayeuna: $75.99
éta: $79.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Bahan: Kapas, poliéster
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Kisaran umur: 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
  • Génder: Budak awewe
  • Gaya: Imut
  • Tipe pola: Floral
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Jumlah modél: 312458
  • Silhouette: A-Line
  • Kerah: O-beuheung
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Dekorasi: Sulaman
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Jenis Baju: Pakéan Girl Girl
  • Label ukuran: Ukuran 3 4 5 6 8 10 12 Baju awéwé
  • Umur: Kira-kira 3 4 5 6 8 10 12 Taun
  • Fitur: Dresses Sulaman Pikeun Girls
  • Panjang leungeun baju: Sleeveless Girls Dress

Ukuran Bagan:

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk