Otomatis Electric Smart Botol Cai Dispenser

$ 19.99 - $ 36.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: CE
  • Ukuran (L x W x H (Inci): 13.5*15CM
  • Tegangan (V): 220V
  • Jumlah modél: 45623
  • Jenis: Pompa Botol Cai
  • Bahan perumahan: stainless steel
  • Gaya: Mini Type
  • Jenis: Tiis
  • Pamasangan: nangtung
  • Suhu cai: Tiis & Panas
  • Desain: Silinder
  • Kakuatan (W) 5W
  • Fitur: Dispenser Pompa Cai Listrik, Pompa Cai Nginum Otomatis

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk