Baseus 2880mWh Rechargeable 14500 Litium-ion Batré AA

$ 29.99 - $ 43.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Ngaran mérek: BASEUS
  • Jumlah modél: 4323
  • Ngaran: Baseus AA Rechargeable Li-ion Batre 2PCS
  • Jenis: Li-Ion
  • Sertifikasi: CE
  • Kamampuh Nominal: 1920mAh
  • Set Type: Charger Sets
  • Batré ngagantian: Sumuhun
  • Jumlah batré: 2/4
  • Ukuran: AA
  • Spésifikasi batré: AA
  • Input: DC 5V / 0.5A Max
  • Dipeunteun Kaluaran: DC 1.5V / 450mA
  • Puncak Kaluaran: DC 1.5V / 2.5A
  • Dipeunteun Kamampuh: 1920mAh / 1.5V
  • Ukuran: Diaméterna: 14 mm, Jangkungna: 50 mm
  • Beurat Batré Tunggal: Ngeunaan 21g
  • Fitur: Batré 14500, Batré AA

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk