Bohemia Kristal ngagurilap Balik Tali Datar Sendal Ladies

ayeuna: $18.99
éta: $30.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan luhur: Eva
  • Jangkungna keuneung: Rendah (1cm-3cm)
  • Kalayan Platform: Henteu
  • Kasempetan: kasual
  • Tipe Sendal: Dasar
  • Jenis keuneung: Datar sareng
  • Pinding Bahan: PU
  • Tipe Vamp Samping: Buka
  • Bahan Outsole: Karét
  • Jenis Jenis: Sendal
  • Jenis Panutupan: Tali Gesper
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Tipe Kontra Balik: Tali Balik
  • Unsur Pantun: Kristal
  • Gaya: Pantun
  • Jumlah modél: 200203
  • Tipe pola: Floral
  • Bahan Insole: PU
  • Ngaran Jurusan: Déwasa

Ukuran Bagan:

  • Ukuran 6 = 37 pas pikeun panjang suku nyaéta 23.5cm.
  • Ukuran 7 = 38 pas pikeun panjang suku nyaéta 24cm.
  • Ukuran 8 = 39 pas pikeun panjang suku nyaéta 24.5cm.
  • Ukuran 9 = 40 pas pikeun panjang suku nyaéta 25cm.
  • Ukuran 10 = 41 pas pikeun panjang suku nyaéta 25.5cm.

HTB1E0XzKpXXXXXXqXFXXq6xXFXXXI

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk