Peuyeum A-Line Floral Print tali V-beuheung Split Maxi Kalong

ayeuna: $32.22
éta: $46.03
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • gender: awewe
  • style: peuyeum
  • Neckline: V-beuheung
  • Leungeun baju Panjang (cm): pendek
  • Silhouette: A-Line
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • usum: usum panas
  • bahan: kapas
  • Pola Tipe: nyitak
  • Hiasan: kancing
  • Waistline: asli
  • Leungeun baju Style: biasa
Ukuran Bagan:
ukuran bust lebar cangkéng Width panjang
S 94cm 62cm 127cm
M 98cm 67cm 130cm
L 102cm 74cm 132cm
XL 106cm 82cm 135cm
XXL 100cm 89cm 137cm

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk