Boho Floral Print Ruffles V-beuheung Split Wrap Maxi Dress

₺391.04 - ₺428.30
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Bahan: Poliéster, Chiffon
  • Siluét: Pas sareng Suar
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Jumlah modél: CX1432
  • Neckline: V-beuheung
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Gaya Lengan: Lengan Suar
  • Génder: Awewe
  • Hiasan: Ruffles
  • Gaya: peuyeum
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola Tipe: Print
  • Dresses Panjang: ankle-Panjang

Ukuran Bagan:

Catetan: Pngajakan ngawenangkeun bédana 1-3cm kusabab pangukuran manual. (Sadaya pangukuran dina cm sareng perhatikeun 1cm = 0.39 inci). Nalika komputer béda nunjukkeun warna anu béda-béda, warna item anu saleresna tiasa beda-beda rada tina gambar di luhur.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk