Breathable bolong Lalaki Jogger Shorts

$ 17.99 - $ 22.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Pamandangan anu Berlaku: Kasual
  • Gaya: kasual
  • Bahan: poliéster
  • Usum lumaku: Spring, Summer, Autumn
  • Tipe Barang: Celana Pendek
  • Nomer modél: Z7809
  • Panjangna: kolor pondok
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Jenis Tutup: Gambar
  • Pola Tipe: Print
  • Gaya Pant: Biasa
  • Jenis fit: Biasa
  • Génder: Lalaki
  • Hiasan: Kantong
  • Gaya: olahraga kasual, elastis, ketat
  • skenario lumaku: ngajalankeun sarta Ngabuburit
  • Warna: Hideung, Bodas, Biru Navy

Ukuran Bagan:

Catetan: Ukuran di toko kami kanggo Asians, éta 1 ~ 3 (0.39-1.18 inci) ukuran leuwih leutik batan Éropa / ukuran AS, kami nyarankeun purchasing 1-3 (0.39-1.18 inci) ukuran leuwih badag batan biasa. Mun anjeun teu yakin ngeunaan ukuranana, mangga hayu urang nyaho beurat anjeun sarta cangkéng Info, jsb Ku kituna urang bisa mantuan Anjeun pikeun milih ukuran bener.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk