Jok Mobil Balik Anti Gores & Anti Kick Kulit Pad pelindung

$ 22.99 - $ 50.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: PU
  • Ngaran: Anti-Anak-Kick Pad / Mobil Anti-kotor Pad
  • Warna: Beureum Bodas
  • Bahan: PU Kulit
  • Fitur Pad Anti-slip: sareng 2 jinis kanggo pilihan, ukuran alit atanapi ukuran ageung
  • Fitur Pad anti dieunakeun: kaasup fungsi Panyimpenan
  • Fitur Pad Anti dieunakeun: waterproof jeung anti scratch
  • Fitur Pad Anti dieunakeun: Kualitas luhur sareng gampang dipasang
  • Pakét: 1pc / 2pcs
  • Warna: Hideung
  • Pad anti tajongan dirancang pikeun nyegah panumpang korsi pungkur ti ngahaja scratching korsi jeung ngotoran korsi. Salian ngajaga korsi pungkur, produk ieu ogé boga desain gudang, basajan tur merenah, sarta bisa hadé panangan mobil anjeun.
  • Jumlah modél: C40475

Kaunggulan produk:

  • Pangaruh waterproof anu alus: Pad pelindung ieu adopts bahan kualitas luhur, nu éféktif bisa ngajaga cai hujan sapopoé, inuman, sarta cairan séjén.
  • Tahan goresan sareng ngagem: Pilihan produk kulit kualitas luhur, masihan produk ieu ciri awét.
  • Pamasangan gampang: Candak akun pinuh ku kabiasaan konsumen pikeun ngarancang, ngajantenkeun produk ieu gampang dipasang sareng dianggo.
  • Desain gudang: Pikeun ngurus panumpang pungkur, produk dirancang kalayan saku gudang pikeun ngaronjatkeun pangalaman numpak.

Fitur:

  • lawon kulit kualitas luhur
  • Klip ngalereskeun henteu mangaruhan kendaraan
  • pageuh routed pageuh dibungkus
  • ngaleutikan ngaitkeun pikeun instalasi gancang

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk