Stiker Tembok Sato Leuweung Kartun Pikeun Kamar Barudak

ayeuna: $11.99
éta: $16.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: Cartoon
  • Klasifikasi: Pikeun Tembok
  • Spésifikasi: Paket sapotong
  • Jumlah modél: 63120
  • Bahan: PVC
  • Téma: Sasatoan
  • Ukuran: 30cm * 60cm
  • Tempelkeun Réngsé Ukuran: Ngeunaan 55cm * 55cm
  • Pola: Sato Leuweung
  • Fitur: Ramah lingkungan, tiasa dicabut, tahan cai, pola visual dua sisi, Henteu aya tanda anu tinggaleun
  • Aplikasi: Tiasa Diterapkeun kana Sakur Permukaan Halus Sareng Beresih Sapertos Tembok, Panto, Jandéla, Lomari, Jsb.
  • Ngahias bumi anjeun, janten langkung romantis
  • Coba Teu Nempelkeun Deui Jeung Deui.
  • Catetan: Henteu Cocog Pikeun Permukaan Kotor Atawa Kasar

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk