Cingcin Awéwé Heart abadi klasik

$ 10.99 - $ 13.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Logam: Tambaga
  • Génder: Awewe
  • Bahan: Metal
  • Gaya: klasik
  • Tipe cingcin: Pita kawinan
  • Wangun \ pola: Haté
  • Permukaan Width: 2mm
  • Jumlah modél: RI103690
  • Jenis Setélan: Prong Setting
  • Rupa atanapi Pantun: Pantun
  • Ukuran: 6mm * 1mm
  • Beurat: 1,6g
  • Tipe Barang: Cingcin
  • kasempetan: Kantor, Birthday, Partéi, Kawinan, balanja, Travel, Banquet
  • Hadiah pikeun: Indung / Pamajikan / Babaturan / Ulang taun / Kabogoh
  • Batu: Simulated Opal
  • Opal Warna: Bodas / Bulao / Pink

Ukuran Bagan:

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk