Kacamata Anti Biru Lampu Pikeun Lalaki

$11.99 harga biasa $19.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan Lénsa: CR-39
  • Gender: Unisex
  • Jumlah modél: 13451
  • Lebar lensa: 54MM
  • Jangkungna lénsa: 46MM
  • Bahan Pigura: Titanium Plastik
  • Tipe Produk: Kacamata anti-biru kacamata 
  • Kacamata: Tingali dina telepon nganggo kacamata kacapean panon
  • Gaya: Bingkai kacamata Pilot Pantun pikeun lalaki
  • Fungsi: Perlindungan radiasi
  • Warna: Hideung, Beureum, Biru, Bodas, Koneng 
  • Lensa: Lampu Gemstone Anti-biru
  • Pasihan panon anjeun kanyamanan: Téknologi pilem filter lénsa
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 73
100%
(73)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MC

Éta langkung ageung tibatan anu kuring ngarepkeun, kiriman babarengan ka Méksiko sumping gancang

S
SF

Minuhan harepan kuring. Kuring kedah tetep damel sadidinten. Ayeuna gaduh dua kali sajam catetan digarap dina laptop sareng éta ogé ngalahirkeun.

M
MK

Kualitas Saé, Anjog dina 30 dinten, gelas ieu hargana mahal hargana

A
AB

Produk anu saé sareng enteng. Sakumaha ditembongkeun dina gambar. Kuring henteu acan nyobian di komputer payun atanapi layar tv. Pengiriman gancang. Disarankeun 100%.

C
CS

éta Sigana hébat

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.