Éléktrip Rambut Barber Rechargeable Barber & Trimmer Pikeun Lalaki

$20.99 harga biasa $30.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi Kualitas Komoditas: 3C
  • Tipe Barang: Trimmer Rambut
  • Bahan: tabung logam
  • Jumlah modél: D1223401
  • Pakét: Boxed
  • Klip: Pakulitan rambut profesional
  • Fitur: Mesin potong rambut, Trimmer Waterproof Pikeun Lalaki
  • Power: 5W
  • Tegangan: DC5V
  • kapasitas batré: 1200mAh
  • Waktu pengisian daya: Kira-kira. 3 jam
  • Ngagunakeun waktos: Kira-kira. 60 menit
  • Indikator ngecas: lampu beureum bari ngecas, lampu héjo hurung nalika dieusi pinuh
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 114
99%
(113)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AK

До Москвы за 5 дней. Привёз курьер. Ороший триммер.

K
KS

Top! Gostei mto

T
TS

Pengiriman cepat hatur nuhun ditagihkeun pikeun 100% éndah.

A
AO

Saperti gunting rambut listrik pikeun alat listrik cukur jalu lalaki sareng gunting rambut tiasa diisi ulang

C
CB

Gostei muito da Máquina de Cortar Cabelo Elétrica para Homens Aparelho Elétrico de Barbear e Cortar Cabelo Masculino Recarregável

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.