IP68 Waterproof Full Touch Screen & Bluetooth Call Sports Smartwatch Kanggo Lalaki

$57.99 harga biasa $60.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Mékanisme: Henteu
  • Kartu SIM Sadia: Henteu
  • Sistem: OS Android
  • GPS: No
  • Ketik: Dina Pigeulangan
  • Kasaluyuan: Sadayana Cocog
  • ROM: <128MB
  • Fungsi: Passometer, Tracker Kabugaran, Tracker Bobo, Panginget Pesen, Panginget Telepon, Telepon Telepon, Telepon Telepon, Pesen Push, pitunjuk 24 jam, Chronograph, Jam Alarm, Waktos Dunya, Kalender Permanén, Tracker Laju Jantung, Musik Interaktif, Noctilucent, Kalénder, Countdown
    Kaméra Pungkur: Teu aya
  • Bahasa: Inggris, Rusia, Spanyol, Portugis, Perancis, Jerman, Korea, Jepang, Arab
  • RAM: <128MB
  • Kelas Waterproof: Waterproof Profesional
  • Multiple Dials: Leres
  • Sertifikasi: CE
  • Kapasitas Batré: 120-180mAh
  • Modeu Jaringan: Teu aya
  • Gaya: Pantun
  • Tipe gerakan: Electronic
  • Wangun Layar: Buleud
  • Resolusi: 240 * 240
  • Unduhan Aplikasi Sadia: Leres
  • Bahan hal: Galunggung
  • Pabrikan CPU: Mediatek
  • Ukuran Tampilan: 1.3INCH
  • Bahan band: Galunggung
  • Kelompok Umur Aplikasi: Sawawa
  • Batré tiasa dicabut: Henteu
  • Band Dipecat: Leres
  • Layar panggero Bluetooth: 1.3 inci IPS
  • Layar rampa: toél layar pinuh
  • Batré: 230Mah
  • Aplikasi: Big Fit
  • Metode ngecas: USB port colokan colokan langsung
  • Waterproof rating: IP68

Parameter Hardware: 

  • Versi Bluetooth: Bluetooth 5.0 (LE + Dasar)
  • Vérsi sistem: Android 4.4 atanapi saluhureuna atanapi IOS 9.0 atanapi saluhureuna 

 Fungsi Parangkat Lunak:

  •  Pedometer / kalori, Ngawaskeun bobo, Motor geter, Panginget alarm, Telepon ditolak, jam rami, Modeu olahraga sababaraha (8 modeu olahraga, sapertos jalan-jalan, ngaji, ngojay, badminton, sepak bola, sareng sajabana), Panginget Seding, Panginget telepon / Panginget SMS, Panyorong sanés (SMS, WeChat, QQ, Twitter, Facebook, sareng sajabana 10 jinis dorongan, sadaya dorongan opsional). Detak jantung dinamis (tampilan sareng analisis histogram denyut jantung dinamis), WeChat Sports. Pilihan kaméra jauh, Pilihan dial, Musik kadali jauh (kontrol pamuter telepon pikeun ngareureuhkeun lagu sateuacanna sareng lagu salajengna), Pamutahiran udara.

Catetan: Saatos nampi arloji, punten diisi heula. Kusabab logistik jangka panjang, batré jamna henteu cekap. Sateuacan dianggo, mangga scan kode QR dina manual pikeun ngaunduh aplikasi, teras sambungkeun kana APP.

Prinsip pangukuran alat-alat anu tiasa dipaké sacara lengkep beda sareng alat médis. Hungkul pikeun rujukan olahraga sareng kabugaran.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 63
98%
(62)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
W
WH

Produk katingalina saé Ngan henteu acan ngonpigurasi sareng diuji, nyaéta muatan anu munggaran, sakumaha anu disarankeun pikeun ditampi. Masalah naon, nempatkeun langkung payun.

K
KL

⭐⭐⭐⭐⭐

J
JB

Pohara hébat

H
HS

Produk saé nampi ogé eup. Éta telepon tanpa CallerId nalika rahang emas kageulisan navigasi gampang. Sésana biaya ngajantenkeun anjeun wareg. Hatur nuhun pisan. Data anu saé pisan. Telepon nalika rookie kaki Mark Anna datang ka. Toél anu henteu tiasa ngahurungkeun navigasi anu gampang. Kitu ogé. Produk anu saé nyerat eup.

S
SR

Pengiriman gancang. Jam ngalaksanakeun fungsina, vibro lemah. Pikeun harga sapertos produk anu saé.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.