A-Line Long Knitted Knitted Dress For Girls With Sweater

$24.99 harga biasa $36.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Budak awewe
  • Bahan: Kapas
  • Kisaran Umur: 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
  • Usum: Spring & Autumn
  • Panjang Pakéan: Pertengahan Pedet
  • Kerah: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Gaya: Gaya Éropa sareng Amérika
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Hiasan: Kantong
  • Jumlah modél: 83112
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Silhouette: A-Line

Ukuran Bagan:

Mangga tingal bagan ukuran pikeun milih ukuran anu pas

 

ukuran

Panjang / CM

Dada / CM

Leungeun baju / CM

diajukeun Jaman

 

80

26

60

27

9-12M

90

28

62

29

18-24M

100

30

64

31

3T

110

32

66

33

4T

120

34

68

35

5T

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

 Catetan: Punten pikasieuneun 2-3 cm kusabab ukuran manual. Sadaya pangukuran dina cm, punten dicatet 1 cm = 0.3937 inci, inci 1 = 2.540 cm.

Mangga tingal bagan ukuran pikeun milih ukuran anu pas

 

ukuran

Panjang / CM

Dada / CM

Rok / CM

diajukeun Jaman

 

80/2 = 9-12M

30

50

24

9-12M

90/4 = 18-24M

31

56

25

18-24M

100/6 = 3T

34

60

26

3T

110/8 = 4T

36

62

27

4T

120/10 = 5T

37

66

28

5T

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Catetan: Punten pikasieuneun 2-3 cm kusabab ukuran manual. Sadaya pangukuran dina cm, punten dicatet 1 cm = 0.3937 inci, inci 1 = 2.540 cm.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 90
83%
(75)
13%
(12)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
E
EH

schön

K
KK

A-Line Long Knitted Knitted Dress For Girls With Sweater

G
GY

Sampurna!

A
AB

Tenia muchos hilos sueltos. Por lo demas bien

S
SK

Saé. Lumayan. Siga.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.