Kembang Backless Dicitak Ruffle Orok Awéwé Baju Monyét Kalayan Headband

$9.99 harga biasa $12.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Gender: Unisex
  • Kisaran umur: 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 3-6y
  • Tipe pola: Floral
  • Kerah: kerah kuadrat
  • Jenis Penutupan: Tombol Diakup
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Jumlah modél: 56213
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Komposisi Bahan: Campuran katun, Poliéster

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 95
97%
(92)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
RH

Excelente

A
AH

Lawon seger, pangiriman gancang pisan. Abdi resep kumaha éta cocog gadis leutik

P
PM

Éta sampurna, mojang kuring umur 2 satengah sareng ukuran 24 bulan pas sanaos montok. Sacara pribadi sareng nempatkeun éta langkung saé tibatan dina poto.

M
MW

Sae pisan, sami sareng pamales gambar anu dikintun panginten bakal langkung seueur sumping sateuacan jadwal nyarankeun toko

S
SK

lucu pisan sareng gancang

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.