Ruffles tanpa lengan Lace Bow Bow Midi Girls Dress

$18.99 harga biasa $30.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Budak awewe
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Kisaran Umur: 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
  • Usum: Opat musim
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Kerah: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Gaya: Imut
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Dekorasi: Bow
  • Jumlah modél: 74121
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Siluét: Ball Gown

Ukuran Bagan:

Ukuran Pakéan (cm):

80 Panjang: 43 Payet: 50 Umur: 6-12Bulan

90 Panjang: 46 Payet: 53 Umur: 1-2Tahun

100 Panjang: 49 Payet: 56 Umur: 2-3Tahun

110 Panjang: 52 Payet: 59 Umur: 3-4Tahun

120 Panjang: 55 Payet: 62 Umur: 4-5Tahun

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 115
96%
(110)
4%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
JB

Pakéanna henteu réalistis éndah sareng tiis, sanaos ruku na Krivo ayana, tapi sanés naon anu kuring badé malikeun. Hatur nuhun, kuring mamatahan anjeun mésér. Parsel éta sumping salami 10 dinten

U
UF

Abdi resep pisan éta! Jaringan anu saé pisan sapertos muslin barudak! Abdi pikaresepeun!

H
HS

In general, not bad, not beautifully sewn a bow. Delivery fast, mist Express. We are 11 months (74 cm) the village is excellent.

J
JJ

Very nice material and insanely cute and beautiful dress. Recommend)

E
EG

Awesome dress! Have lining Yu. Fabric like cotton, pleasant. The size of 3-4y for a height of 90 cm is certainly great, but I think by the summer it will be just (it was possible to take less by 1 size)))) I entered the situation (sent the wrong order address)-immediately canceled the order at my request and I reordered. Recommend!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.