Unisex Elastis Pinggang Stretchy Cotton Denim Jeans Children Celana

$29.99 harga biasa $44.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Spring & Autumn
  • Kisaran Umur: 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
  • Gender: Unisex
  • Gaya: kasual
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Jumlah modél: 12098
  • Jenis Panutupan: Pinggang Elastis
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Jenis fit: Biasa
  • Ngumbah: Poék
  • Jenis Barang: Jeans
  • Manteng: Jangkung luhur
  • Bahan: 100% Kapas
  • Denim manteng: Denim elastis

Ukuran Bagan:

Ukuran (cm) jangkungna dianjurkeun Panjang pant Pinggel adjustable bujur
9-12Months 70-80 38 46 52
12-18Months 80-86 41 48 54
18-24Months 86-92 44 50 56
2-3Years 92-98 48 52 60
3-4Years 98-104 52 54 62
4-5Years 104-110 57 56 64
5-6Years 110-116 62 58 66
6-7Years 116-122 67 60 68
7-8Years 122-128 72 62 70
Ukuran (inci) jangkungna dianjurkeun Panjang pant Pinggel adjustable bujur
9-12Months 27.56-31.50 14.96 18.11 20.47
12-18Months 31.50-33.86 16.14 18.90 21.26
18-24Months 33.86-36.22 17.32 19.69 22.05
2-3Years 36.22-38.58 18.90 20.47 23.62
3-4Years 38.58-40.94 20.47 21.26 24.41
4-5Years 40.94-43.31 22.44 22.05 25.20
5-6Years 43.31-45.67 24.41 22.83 25.98
6-7Years 45.67-48.03 26.38 23.62 26.77
7-8Years 48.03-50.39 28.35 24.41 27.56
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 90
89%
(80)
7%
(6)
2%
(2)
2%
(2)
0%
(0)
G
GJ

Kualitas saé tapi calana panjang teuing tapi tetep jalanna

D
DR

dipikacinta! pas hébat sareng sumping gancang

Z
ZH

Unisex Elastis Pinggang Stretchy Cotton Denim Jeans Children Celana

R
RE

kualitas alus

F
FB

sehr schönn

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.