Kecap Hasp Rfid Situ Kulit Kulit Asli Dompét

$21.99 harga biasa $58.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Bahan utama: Kulit Asli
  • Panutupanana Tipe: Zipper & Hasp
  • interior: Panahan Poto
  • interior: Zipper Dalaman Zipper, Tihang Zipper, Kantong Duit, Kompartemen Dalam Negeri, Kantong Slot Dalam, Catetan Kompartemen, Holder kartu
  • Dompét Panjang: pendek
  • dompet: baku dompet
  • Item Panjang: 9cm
  • Pola Tipe: padet
  • Item Type: dompet
  • Item Width: 2.5cm (kantong artos / dompét leutik / dompét langsing)
  • Number Model: K-BP829-Kopi-M
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • gender: lalaki
  • Item Beurat: 0.1211kg
  • style: sederhana
  • Item Jangkungna: 11cm
  • Komposisi bahan: Kulit Asli
  • Pinding Bahan: poliéster
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 2
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Ulasan pelanggan
O
O.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876