Dompét Vetik Retro Kulit Sapi Kasét Pikeun Lalaki

$15.99 harga biasa $24.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan utama: Kulit Asli
  • Kulit asli Tipe: sapi Kulit
  • Item Type: Clips Duit
  • Item Panjang: 12.4cm
  • Number Model: CPIH04501BN
  • Komposisi bahan: Kulit Asli
  • Item Jangkungna: 8cm
  • Pola Tipe: padet
  • Item Width: 1cm
  • gender: lalaki
  • Fungsional: klip duit, pamangku kartu
  • Dompét klip duit: kasus kartu kiridit bisnis padet
  • Warna: Kopi, Coklat, Hideung, Beureum, Bulao, Beige
  • Ukuran: 12.4CM * 8.8CM * 1CM
  • Beurat: 75 g / PCS
  • Pakét: 1 * Panyekel Card
  • Fitur: Kamampuhan Luhur, serbaguna, Desainer singket
  • Kajadian: Daily, Kasual, Perjalanan, Bisnis, Hadiah, jsb
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Ulasan pelanggan
K
K.
Ulasan pelanggan
Y
Y.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876