Kamuflase Elastis Pinggang Olahraga Olahraga Kaos Olahraga

$33.99 harga biasa $55.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum Lumaku: Opat Musim
  • Gaya Pant: Calana Harem
  • Bahan: poliéster
  • Pamandangan anu Berlaku: Kasual
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Gaya Hareup: Datar
  • Hiasan: Kantong
  • Jenis fit: Biasa
  • Génder: Lalaki
  • Tipe Barang: Panjang Panjang
  • Jumlah modél: 53212
  • Kandel: Ringan
  • Type lawon: Broadcloth
  • Length: Celana panjang-ankle
  • Jenis Panutupan: Pinggang elastis

Ukuran Bagan:

Inpormasi Ukuran (Punten ngamungkinkeun 1 ~ 2cm bénten kusabab ukuran manual)

ukuran

cangkeng

panjang

luhur

beurat

cm

inci

cm

inci

CM

KG

S

64 25.2 94 37.0 165-170 50-60

M

68

26.8

97

38.2

170-175

60-70

L

72

28.3

100

39.4

175-180

70-75

XL

76

29.9

103

40.6

180-185

75-85
2XL 80

31.5

106 41.7 185-195 85-95
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 92
84%
(77)
15%
(14)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
N
NS

Saé pisan mésér. Wajar.

C
CH

sakumaha pedaran

L
LC

calana leres saé, kualitas saé. Candak hiji ukuran langkung ti biasana.

L
LK

saé pisan

R
RS

sakumaha pedaran

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.