Celana Pendek Kargo Longgar Kapas Kamuflase

$48.99 harga biasa $56.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Pamandangan anu Berlaku: Kasual
  • Gaya: Militer
  • Bahan: Kapas
  • Usum Lumaku: Musim semi sareng Usum Panas
  • Tipe Barang: Celana Pendek
  • Panjangna: Dengkul-Panjang
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Jenis Tutup: Gambar
  • Tipe Pola: Kamuflase
  • Gaya Pant: Biasa
  • Jenis Jenis: Cabut
  • Génder: Lalaki
  • Hiasan: Kantong
  • Warna: Khaki, Army Green, Hideung, Gray, Oranyeu
  • Catetan: Henteu aya Beubeur

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 73
97%
(71)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
PY

Aduh, sanés ukuran kuring ... Sareng pondokna pondok ....

W
WD

Sigana hébat sareng pas pisan !!!

M
MK

заказала второй раз. очень качественные. фабричные. рекомендую.

A
AS

Sampurna. Dihaturkeun dina 10 dinten

N
NO

biasana kuring 32 Éropa maréntahkeun 34 sadayana beres, pas sapertos sarung tangan 180 CM sareng 72 kilo

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.