Gaya Klasik Biasa Fit Lalaki Peregangan Jeans Denim

$40.99 harga biasa $67.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Panutupanana: Zipper Fly
  • Usum Lumaku: Opat Musim
  • Pamandangan anu berlaku: Sapopoé
  • Gaya: kasual
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Hiasan: Kantong
  • Pola Tipe: padet
  • Bahan: denim
  • Jumlah modél: X455113
  • Génder: Lalaki
  • Gaya Jeans: Lempeng
  • Ngumbah: Sedeng
  • Jenis fit: Biasa
  • Jenis Barang: Jeans
  • Kandel: Kelas Menengah
  • Panjangna: Panjang Panjang
  • Tipe lawon: Plaid
  • Warna: Hideung, Bulao-hideung, Bulao, Abu-abu, Gray poék
  • Ukuran: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 38, 40
  • Lawon: 73% katun, 24.2% poliéster, 1.4% viscose, 1.4% spandex

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 66
98%
(65)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
SJ

17 dinten di PPD Peter, aya masalah dina pangiriman-tapi anu ngajualna langsung ngumbar éta. Jeans anu saé. toko hébat.

L
LW

대로 원단 이 얇고 스판 이라 봄, 여름, 초가을 까지 입기 에 좋은 상품 입니다. + 스트레치 되는 좋은 원단 입니다. 도 적당 하고 컬러 도 좋아요

T
TB

неплохие летние джинсы, стрейч, штанины узковаты, размер соответствует. Очень быстрая доставка

B
BJ

Jeans kualitasna saé pisan. Abdi badé mesen deui. 34 ukuran ogé ngadeukeutan: 103 girth, 82 kg, 183 jangkungna

F
FF

Sadayana sampurna, barang cocog sakumaha anu dijelaskeun, disarankeun

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.