Unisex Elastis Pinggang Bernapas Langsing Joggers

$35.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sigana anjeun mendakan baju haneut latihan favorit anjeun salajengna — jogging anu cekap langsing sareng hampang, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun olahraga. Atanapi upami anjeun kersa bobo dina dipan, jogging lemes ieu sapertos anu anjeun peryogikeun.
  • Bahan: 65% poliéster, 35% katun
  • Beurat lawon: 7.4 oz / yd² (250 g / m²)
  • Cocog langsing (awéwé mungkin hoyong mesen ukuran ka handap pikeun pas awak-peluk)
  • Pinggel elastis kalayan tali datar anu berwarna nyalira
  • Brét eyélét logam pikeun ari na
  • Cuffs ankle ribbed-lapisan
  • Kantong samping sareng hem ribbed berlapis dua
  • Kantong tambalan deui
  • Produk kosong sumberna ti Bangladés

Ukuran Bagan:

  S M L XL 2XL
Pinggang (santai) (inci) 29 ⅞ 31 ½ 33 ⅛ 34 ⅝ 36 ¼
Pinggang (diperpanjang) (inci) 41 42 ½ 44 ⅛ 46 ½ 48 ⅞
Bagian jero (inci) 29 ⅛ 29 ⅛ 29 ⅛ 29 ⅛ 29 ⅛
  S M L XL 2XL
Pinggang (santai) (cm) 76 80 84 88 92
Pinggang (diperpanjang) (cm) 104 108 112 118 124
Bagian jero (cm) 74 74 74 74 74
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.