Tampan Ankle-Long Ankle Langsing Awéwé Jumpsuit Awéwé Kalayan Slash

$74.99 harga biasa $93.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Poliéster, Viscose
  • Ketik: Jumpsuits
  • Length: Celana panjang-ankle
  • Tipe Barang: Jumpsuits & Rompers
  • Nomer Modél: D20200521B
  • Type lawon: Broadcloth
  • Génder: Awewe
  • Gaya: Jalan Tinggi
  • Pola Tipe: padet
  • Jenis fit: ceking
  • Umur: Umur 18-55 taun
  • Hiasan: Sashes

Ukuran Bagan:

  • S: Bust 84cm, Pinggang: 68cm, Hip: 100cm, Bahu: 43cm, Panjangna: 137cm
  • M: Bust 88cm, Pinggang: 72cm, Hip: 104cm, Bahu: 44cm, Panjangna: 138cm
  • L: Bust 92cm, Pinggang: 76cm, Hip: 108cm, Bahu: 45cm, Panjangna: 139cm
  • XL: Dada 96cm, Pinggang: 80cm, Pinggul: 112cm, Bahu: 46cm, Panjangna: 140cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 40
100%
(40)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
GK

Dina jangkungna 173.5 cm sampurna diuk XL. Abdi nganggo 44-46 luhur, низ-46-48. Anjeun katingali gaya. Lawon ngaréngkol sakedik

L
sedengkeun

Super Siga anu Pinggel CA pisan warna Tez cekap kintunan

K
KT

Overalls dibom. Abdi henteu. Sareng dina pésta sareng di dunya. Dina jangkungna 164 sareng ukuran 42-44 ngagaleuh M. lungguh sakumaha kuduna! Lawon kandel. Abdi bagja pisan!

B
BB

Kombinasi anu saé pisan Ukuran S cocog pikeun 32 34 di handapeun sareng dugi ka 36 di luhur

H
HS

Pisan lungkawing, seuneu lempeng Kana dirina nyandak M sareng ogé

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!