Pinggang Tinggi Pinggang Leueur Kancing Ankle-Panjang Panjang Awéwé

$30.99 harga biasa $50.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Material: Polyester, Spandex, Cotton
  • Length: Celana panjang-ankle
  • Usum: Musim / Guguran
  • Jumlah modél: 19695
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya: kasual
  • Gaya Pant: Lempeng
  • Gaya Hareup: Datar
  • Jenis fit: Biasa
  • Umur: Umur 16-48 taun
  • Hiasan: Kantong
  • Type lawon: Broadcloth
  • Jenis Panutupanana: Zipper Fly
  • Cangkéng Tipe: Luhur
  • Génder: Awewe

Ukuran Bagan:

QQ20181215224003

Note: Because of the light and the computer screen show, the real color maybe a little different from the model. We promise the style is the same. Please understand. Please allow 1- 3cm differences due to manual measurement, make sure to check your body measurement really matches this set (All measurement in cm and please note 1cm=0.39inch) 

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 59
97%
(57)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
W
WG

Pants are homeless, landing fire, fell in love with these pants)

R
RN

Baldege devachki take panties class about 87 from 70 height ~ 170 in the waist does not press can walk without a belt TC behind there is an elastic band!

D
DZ

Pants are excellent, though short height 173, but right now it's so fashionable, at the waist a little more, and so I recommend everything super!

B
BB

AAAA awesome, surpassed all my expectations, sit well, size M as an oversize on the average physique, and the fabric is good, dense, delivery fast.

B
BK

On the parameters waist circumference 74, hip circumference 99-100, the thing of the village is not bad, the quality is excellent, pleasant to the body

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 72947
96%
(69746)
4%
(3096)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt