Pinggang Tinggi Langsing Leupas Lempeng Kantor Lady Calana

$25.99 harga biasa $43.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Poliéster, Viscose
  • Panjangna: Panjang Panjang
  • Usum: Musim / usum gugur / usum panas
  • Génder: Awewe
  • umur lumaku: heubeul 18-40 taun
  • Ukuran: 155 / 64A / S 160 / 68A / M 165 / 72A / L 170 / 76A / XL 175 / 80A / XXL
  • Gaya: beus dijadwalkeun (kapal uap)
  • The Commute: singget
  • Pinggang calana panjang awéwé jangkung: cangkéng luhur
  • Klasifikasi warna: Hideung, kartu Gray
  • Kandel: konvénsi
  • Komposisi bahan: 75% Poliéster Viscose 20%, 5% Spandex
  • Ukuran Model: Ukuran Ngagem: M, Kanggo 175cm & 49Kg

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 44
100%
(44)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
SP

Calana langkung ipis tibatan anu diarepkeun. 7/8 per jangkungna 170. Dina beubeur sakedik bebas dina pingping 74. Abdi bagja ku ngagaleuh. Hatur nuhun

J
JM

Calana dijahit ogé, saku jero. Dina OT 74, OB 92, ukuran L dina cangkéng sareng pinggul sacara bébas, peryogi tali, panjang dina tungkak, kuring resep ku barangna, kuring bakal nyobian mesen ukuran anu langkung alit.

E
EG

Parfait, livraison rapide, satisfaite de mon Achat!

W
WU

Celana panjang pisan wareg. Ngaput sakumaha dina butik mahal. Lawonna dicampur, dina komposisi poliéster, viscose, spandex. Kana awak pikaresepeun pisan. Pilihan usum semi-usum panas. Labél sadayana aya. Parameter kuring 73-95, jangkungna 160-sat jelas. Pangiriman 19 dinten ka Kiev. Hatur nuhun pisan ka toko pikeun hal-hal anu kualitas. Kabeneran Boldly nyarankeun!

A
AS

Calana panjang anu saé, kualitas ngaput. Pikeun kahiji kalina kuring nyandak S dina ob-91 sareng jangkungna 168 cm, ayeuna kuring nyandak M-sit langkung saé. Baju panjang 7/8, katingalina tiis pisan ku sapatu. Laju nyetir di Rusia. 8 Désémber leungit di pabean di sharapovo sareng ngan tanggal 23 Désémber tuluy. Di jalan éta 45 dinten, sanaos kuring mesen 11.11. Nyandak ku kupon pikeun 816 R. Toko na tiis.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 72947
96%
(69746)
4%
(3096)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt