Plus Ukuran Zipper PU Kulit Hideung Jumpsuit Kanggo Awéwé

$77.99 harga biasa $96.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: poliéster
  • Ketik: Jumpsuits
  • Panjangna: Panjang Panjang
  • Tipe Barang: Jumpsuits & Rompers
  • Nomer Modél: N20C01033
  • Génder: Awewe
  • Gaya: Jalan Tinggi
  • Pola Tipe: padet
  • Jenis fit: Biasa
  • Umur: Umur 18-55 taun
  • Hiasan: Kantong

Ukuran Bagan:

ukuran Bust cangkeng bujur taktak leungeun baju panjang
cm cm cm cm cm cm
S 94 66 99 38 62 146
M 98 70 103 39 63 147
L 102 74 107 40 64 148
XL 106 78 111 41 65 149
XXL 110 82 115 42 66 150
XXXL 114 86 119 43 67 151
4XL 118 90 123 44 68 152
5XL 122 94 127 45 69 153
6XL 126 98 131 46 70 154
7XL 130 102 135 47 71 155

Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran; pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuranana tiasa gaduh 2 ~ 3cm bedana kusabab ukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur.

Ukuran Modél:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 35
97%
(34)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LY

WOW!! Kualitas anu hébat sapertos kitu, detilna endah pisan !! PISAN wareg !!

M
ML

Pikaresepeun jumpsuit topping-out ulah

O
HENTEU

Kualitasna saé. Bahan kandel. Kami ukuran US 6 sareng sedeng pas sampurna.

E
Ém

Abdi resep pisan éta! Sarua sareng gambarna. Kuring sieun kuring bakal ageung, tapi henteu. Abdi 1.60, beurat 52kg sareng biasana ukuran s. Éta ngagaduhan bau sintétik anu sakedik, henteu serius. Abdi resep anjeun gaduh sababaraha kantong. Dibutuhkeun 20 dinten dugi ka pas.

C
CB

Gugatanna classy pisan, sadayana éndah dijait, kualitas kulit hideung, saluyu sareng poto na! Kuring nyandak ukuranana langkung, saatos maca ulasan! Candak, anjeun moal kuciwa, éta saé pisan dina cuaca tiis, leres, éta dina lapisan anu saé! Nyandak ku diskon anu saé pikeun 2200! Hatur nuhun pikeun kualitas barang!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 72947
96%
(69746)
4%
(3096)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt