Retro Dikumbah Pinggang Tinggi Peregangan Calana Denim Biru ceking Kanggo Awéwé

$32.99 harga biasa $53.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Panjangna: Panjang Panjang
  • Umur: Umur 18-55 taun
  • Nomer modél: NF6020
  • Jenis Barang: Jeans
  • Génder: Awewe
  • Gaya: Kantor Lady
  • Tipe lawon: dilapis
  • Cangkéng Tipe: Luhur
  • Jenis Panutupanana: Zipper Fly
  • Hiasan: Keling, Ritsleting palsu, Dikumbah
  • Gaya Jeans: Pensil
  • Jenis fit: ceking
  • Ngumbah: Terang
  • Warna: Blue
  • Ukuran: S / M / L / XL / XXL
  • Gaya: Jeans High Stretch Awéwé

Ukuran Bagan:

Ukuran (cm)

L XL XXL 

(1) Lebar Pinggang

58

62 66 70 74
(3) lébar pingping 46.8 49 51.2 53.4 55.6
(6) lawang suku 23 24 25 26 27

(2) Lebar pinggul

76

80

84 88 92

(5) Panjang calana

95

96

97 98 99

 Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Masih henteu yakin ngeunaan ukuranana? Kami resep mamatahan dumasar kana ukuran ukuran dada, pinggel, sareng pinggul anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 2-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur. Saran cuci tangan cai tiis. Éta tiasa ngabantosan barang pikeun ngajaga bentukna.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 47
100%
(47)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
EH

Parfait, koma la pedaran!

K
KB

Ukuran jeans anu saé ukuran XL nalika kuring ditarik tina bungkus éta panginten henteu cocog, tapi sampurna bentang sapertos kualitas permén karét super nyarankeun parameter kuring Pinggang 90, pinggul 107 sampurna linggih, nyaman henteu pencét henteu dimana sareng henteu nempel kaluar ukuran XL Super, bahanna hadé pisan manjang manjang

C
CB

Anjeunna geulis pisan tapi anjeunna henteu cocog pisan sareng kuring. Éta elastis super hébat

D
DW

Jeans seuneu, sapertos kuring dijait! Abdi gaduh cangkéng ipis sareng burit buleud! Sok masalah sareng jeans di pinggulna lega di Paus alit, sareng Super ieu linggih

A
AH

Toko hébat ..

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!