Cardigans Awéwé V-Neck & Calana Panjang Warm Awéwé Knitted Suit Set

$48.99 harga biasa $60.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Usum tiis
  • Pakean Panjang: Biasa
  • Dresses Panjang: ankle-Panjang
  • Umur: Umur 18-35 taun
  • Kerah: V-beuheung
  • Jenis Panutupanana Pant: Laleur Button
  • Bahan: poliéster
  • Génder: Awewe
  • Jenis Panutupan: Bujang Breasted
  • Gaya: kasual
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Hiasan: Tombol, Kantong
  • Jumlah modél: 18071
  • Panjang Celana (cm): Panjang Panjang
  • Pola Tipe: padet

Ukuran Bagan:

  • hiji Ukuran
  • Dada: 86-106cm 
  • Tops Panjang: 60cm
  • Leungeun b: 56cm
  • Calana panjangna: 99cm
  • Hips: 96-116cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 43
93%
(40)
7%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
KK

sagalana hébat

J
JM

Kualitas anu saé saé, ukuran anu sampurna, hiji-hijina warna anu kuring pikir coklat sareng éta lilac.

F
FH

Kostumna henteu goréng. Abdi resep pisan ka cardigan. Calana henteu dijait rapih ku pita elastis. Ieu henteu pati diperhatoskeun. Warnana saé pisan. Kuring nganggo sababaraha dinten parantos teu aya keluhan. Dina jangkungna 162 cm, calana panjangna sakedik.

A
AM

Pengiriman gancang pisan! Dina 9 dinten di Spanyol. Kualitas produk manis pisan

W
WW

Hatur nuhun pisan. Pesenanna wareg. Bahanna pikaresepeun sareng saluyu sareng gambarna

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!