Tukang Kuat Ribbed Plaid Harajuku Crop Top Pikeun Awéwé

$16.99 harga biasa $33.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: poliéster, Spandex
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Jenis Barang: Tél
  • Jinis Tops: Camis
  • Type lawon: Broadcloth
  • Nomer modél: 75950I
  • Génder: Awewe
  • Hiasan: Euweuh
  • Gaya: Baju Street
  • Pola Tipe: Plaid
  • Pakean Panjang: Short

Ukuran Bagan:

T7595W0I 黑色 白底 图 (1)

ukuran  

Bust

cm

cangkeng

cm

panjang

cm

S

70 39 58
M 74 40 62

L

78 41 66
Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 2-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur. 1 Inci = 2.54cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 27
93%
(25)
4%
(1)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
M
MJ

Ngajalankeun ageung- sapertos kanggo boobs henteu ngantri nalika nyobian ngencarkeun Bc éta ageung. Lawon ogé henteu sami sapertos anu dipidangkeun

A
AA

Pisan akurat DIDNT nguciwakeun. Tapi kuring ngagaduhan média sareng éta ageung !!! Ari kuring mah saur alit saé. Ogé upami anjeun henteu ngagaduhan seueur daerah boob maka kaos ieu sanés kanggo u girlll

N
NT

Janten geulis on, top fave kuring

D
DV

Hébat pengiriman barang gancang

R
RG

Persis sapertos gambarna, henteu didamel tina bolong sapertos anu iamgia janten teu katerap

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!