Pakét Kulit Rajutan Top & Drawstring Wide Leg Shorts

$35.99 harga biasa $58.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Musim / Guguran
  • Pakean Panjang: Short
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini
  • Umur: Umur 16-48 taun
  • Kerah: O-beuheung
  • Tipe Panutupan Pant: Drawstring
  • Bahan: Akrilik, Katun
  • Génder: Awewe
  • Panutupanana Tipe: Pullover
  • Gaya: kasual
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Jumlah modél: 89631
  • Panjang Celana (cm): Pants
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya: Awéwé dirajut Dipotong 2 Pakét jas, Olahraga Drawstring Leg Wide Leg Shorts Tracksuit Set
  • Ukuran: S, M, L
  • Warna: Héjo, Hideung, Coklat

Ukuran Bagan:

ukuran   Pinggang (cm) Dada (cm) Panjang Celana (cm) Panjang Top (cm) Leungeun baju Panjang (cm)
S 64 90 31 56 60
M 68 94 31 57 60
L 72 98 32 58 61
XL 76 102 32 59 61

Catetan: Punten bandingkeun ukuran detail sareng anjeun sateuacan anjeun ngagaleuh. Sadayana diukur ku tangan, janten punten nyanggakeun 2-3 cm kasalahan. (2.54cm = 1 inci)

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
KG

alus

H
HS

comme la description, bien recu

E
EA

Perfecto, candidad

P
P.Ä.

Ditarima gancang pisan Item anu ditétélakeun pikaresepeun fit Ditarima gancang pisan , Item sakumaha anu didéskripsikeun fit fit

P
PL

Alus teuing. Sareng super gancang

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!