2 Potongan Set Kancing Padded Awéwé Seueur & Legging Olahraga

$31.99 harga biasa $52.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Awewe
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Jenis Olahraga: Yoga
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pola Tipe: padet
  • Feature: Anti-Pilling, Anti-Shrink, Anti-Wrinkle, Breathable, Quick Dry
  • Yoga Set: sports bra and seamless leggings
  • Sports Bra: With Removable Pads
  • Seamless Women Workout Clothes Set: Seamless Sports Bra & Leggings Set
  • Item Name: 2 Piece Workout Clothes For Women
  • Material: 90% Nylon + 10% Spandex
  • Color: Black/Purple/Army Green/Red/Brown

Ukuran Bagan:

Ukuran Bra
ukuran Duhureun Dada Under Chest Nyarankeun Pikeun
CM inci CM inci  
S 60 23.62 54 21.26 70A;70B;70C;75A
M 64 25.19 58 22.83 75B;75C;80A;80B;80C
L 68 26.77 62 24.41 80C;85A;85B;85C
Ukuran calana
ukuran cangkeng hips panjang
CM inci CM inci CM inci
S 54 21.26 64 25.19 81 31.89
M 58 22.83 68 26.77 83 32.68
L 62 24.41 72 28.35 84 33.46

Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 1-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur.  

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 61
100%
(61)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
BT

An excellent set, the belt of the leggie perfectly pulls. One minus-unfortunately, the top does not regulate the straps, which for me are a little long

J
JS

24.02. pasūtīju un 18.03. saņēmu. Ātra piegāde. Kvalitatīvi iepakots. Ļooooti komfortabls, ērts. Lielisks. Kvalitatīvs. Rekomendēju.

E
EH

perfect material and size

J
JL

Excellent set, size m approached my S. Cloth is dense.

K
KH

A good kit, came very quickly to the point of issue, the store is very sociable and quickly answers questions, asked to send them M, Top L, but the result has not been been If you have a large chest, then for very active training is not very suitable, as the support is not dense. My parameters height 162, weight 59, chest 96D, hips 90, waist 71

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)