Pakét Atletik Palasik Tanpa Sleeveless Dasar Lalaki

$16.99 harga biasa $33.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis lawon: Dirajut
  • Génder: Lalaki
  • Gaya: Kabugaran
  • Pola Tipe: padet
  • Jumlah modél: D05671
  • Bahan: Kapas
  • Kerah: O-beuheung
  • Jenis Barang: Tél
  • Jinis Tops: Tops Tops
  • Hooded: Henteu
  • Ukuran: Ukuran AS / EU
  • Lawon: Katun Téhnologi 100%
  • Fitur: Latihan tank top nganggo Otot
  • Desain: Desain Asimétri
  • Desain garis panjang asimétri
  • Sampurna pikeun binaragawan, fanatik gim, sareng lalaki anu ngagaduhan fasipét otot. Katun Combed Berkualitas Tinggi gaduh fitur anu tiasa dianggo dina beueus, ngajantenkeun anjeun tiis bari latihan. 
  • Otot Pas; Sendok-beuheung; Pacuan kuda 
  • Sampurna Pikeun Latihan sareng Olahraga Anjeun, Kabugaran, Ngajalankeun, Ngabuburit atanapi Pakéan Sapopoé Kasual

Ukuran Bagan:

  • Jangkungna modél: 183cm / 6'0 "
  • Modél nganggo: ukuran ageung
Ukuran (cm) Bust panjang cangkeng
S 48 68 47
M 50 70 49
L 52 72 51
XL 54 74 53
XXL 56 76 55
Ukuran (Inch) Bust panjang cangkeng
S 18.90 26.77 18.50
M 19.69 27.56 19.29
L 20.47 28.35 20.08
XL 21.26 29.13 20.87
XXL 22.05 29.92 21.65
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 5
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
U
UR

Parfait, kadatangan dans 10 jam!

D
DS

El vendedor envío el producto muy rápido y bien embalado. Ich encantó! Muy Lindo! Comprare más :)

H
HC

sampurna

X
XM

Saé pisan

I
IEU

Sakumaha ditétélakeun, hatur nuhun!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)