Leggings Awéwé Hyperflex Seamless Sports & Top Set

$29.99 harga biasa $49.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Awewe
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pola Tipe: padet
  • Feature: Anti Pilling, Anti Shrink, Anti Wrinkle, Breathable, Garing garing
  • Nami Barang: 2 set gim set latihan pikeun awéwé
  • Bahan: nilon + Spandex

    Ukuran Bagan:

    Ukuran Bra
    ukuran Duhureun Dada Hems panjang
    CM inci CM inci CM inci
    S 66-90 25.98-35.43 56 22.05 30 11.81
    M 70-95 27.51-37.40 60 23.62 31 12.20
    L 74-100 29.13-39.37 64 25.20 32 12.60
    Ukuran calana
    ukuran cangkeng hips panjang
    CM inci CM inci CM inci
    S 56-80 22.05-31.50 70-90 27.51-35.43 83 32.68
    M 61-85 24.01-33.46 75-95 29.53-37.40 85 33.46
    L 66-90 25.98-35.43 80-100 31.50-39.37 88 34.64

    Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 1-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur.

    Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

    Candak kecap kami pikeun éta
    Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

    k+

    Harita customer

    Dumasar pedaran 92
    100%
    (92)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    J
    JK

    Ог 88 от 64 об 96. Пришло в Ярославль за 9 дней! Очень плотный, качество хорошее. Умала цвет кофейный, но для меня он ближе к фиолетовому. Рост 154, лосины прям как раз до щиколотки.

    R
    RC

    Kualitas alus teuing. Tapi langkung saé nyandak ukuran anu langkung ageung. Ka Moskow dina 7 dinten

    C
    CV

    Kualitasna alus teuing. Éta gancang sumping. Hatur nuhun woopshop.

    S
    SD

    Hatur nuhun pisan, kualitasna alus teuing sapertos biasa)

    F
    FR

    Pangirimanna ngan ukur 11 dinten !!! Kualitas na super !!!! Pasang ukuran anu pas! Hatur nuhun pisan! Toko pangsaéna kantos!

    Sadaya ulasan

    Palanggan kami nyarios pikeun urang

    resensi 97062
    95%
    (92333)
    5%
    (4441)
    0%
    (267)
    0%
    (17)
    0%
    (4)

    Dikirim sareng sumping gancang pisan. Dipak pisan, dina hukuman karton. Mobil kuring bakal paling geulis! Hatur nuhun!!!