One Piece Backless Striped Push-Up Monokini Swimsuit

$21.99 harga biasa $35.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Material: Polyester, Spandex, Acetate
  • Génder: Awewe
  • Tipe Pola: Belang
  • Item Type: One Piece
  • Jenis Olahraga: Ngojay
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Nomer Modél: SZ88151
  • Item Style: Swim
  • Ukuran: S, M, L, XL
  • Gender: Women, Lady Monokini Push up
  • Color: Striped
  • Type: Striped One Piece Swimsuit

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 88
99%
(87)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
EB

Качество отличное, на рост 168 и размер 42-44, размер купальника м оказался коротким в длину.

M
MW

El vendedor envío el producto muy rápido y bien embalado. Ich encantó! Muy Lindo! Comprare más :)

C
CP

On parameters 99/76/99 and height 162 took M-perfectly sat down

M
KURING

Very spectacular swimsuit with a zipper, the quality is high, looks stylish and expensive, very beautiful print, for the chest there are foam inserts, for growth 168 took L, I always order swimwear from this store, the parcel was tracked, came before the deadline, I recommend buying

R
Urang Sunda

Super! Quality is good. Fits size

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)