Patchwork Push Up Sports Hideung Awéwé Kutang

$16.99 harga biasa $33.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gambar cabul: No.
  • Saran Sacara séksual: Henteu
  • Bra Style: One-Piece
  • Bahan: poliéster, Spandex
  • Génder: Awewe
  • Panutupanana Tipe: Euweuh
  • Gaya: Sapopoé
  • Pola Tipe: Patchwork
  • Strap Type: Non-adjusted Straps
  • Jenis Barang: Bras
  • Rojongan Tipe: Kawat Free
  • Wangun Piala: Piala Pinuh

Ukuran Bagan:

ukuran Rus Bust(Stretch) panjang
CM inci CM inci
S / 69-79 27-31 33 13.0
M / 73-83 28-37 33.5 13.2
L / 77-87 30-34 34 13.4
XL / 81-91 31-35 34 13.4

2XL

/ 85-95 33-37 34 13.4

 

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 54
94%
(51)
6%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
SM

The goods are excellent, my girl leaf really liked, fit perfectly

L
sedengkeun

Good top to previously customized sports Leggings, now the kit. Size L is great for a volume of 85 cm "in"

D
Entong

In principle, as in the photo., we'll see how the train is!

G
GK

I liked it very much. The fabric is elastic. Apparently I don't know 6 transluce. The seams look firm and well finished. Very nice shiny fabric detail on the front and back is crossed.

D
DE

Rychlá asilka. Velikost v pohodě, materiál je v pohodě Jsem spokojená, vršek Bych Mohla mít Kousek větší, but my volba. Materialove super a vypadá it efektivně

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)