Bohemian Floral V-beuheung Pinggang Tinggi Pakéan Musim Panas

$26.99 harga biasa $44.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: usum panas, cinyusu, usum gugur
  • Bahan: poliéster
  • Silhouette: A-Line
  • Jumlah modél: 72341
  • Neckline: V-beuheung
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Génder: Awewe
  • Gaya: peuyeum
  • Waistline: Kakaisaran
  • Tipe pola: Floral
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini

Ukuran Bagan:

ukuran US UK AU EU Rus Panjang (cm) Bust (cm) Cangkéng (cm) Taktak (cm) Leungeun baju (cm)
S 4 8 8 34 42 91 96 58-102 38 20
M 6 10 10 36 44 93 100 62-106 39 21
L 8 12 12 38 46 95 106 68-112 41 21
XL 10 14 14 40 48 97 112 74-118 42 22

Catetan: (1 inci = 2.54 cm) Ukuranana ukuran Asia, béda sareng ukuran Rusia, Éropa, sareng AS. Kusabab béda ngahasilkeun batch, meureun aya simpangan tina 1 ~ 3 cm. Punten ngartos sareng nyanggakeun.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 114
79%
(90)
18%
(20)
3%
(3)
1%
(1)
0%
(0)
A
AK

Schön!

J
JS

Perfecto

D
DC

Belle Robe merci

J
JK

Sakumaha katerangan, hatur nuhun

M
MB

Bohemian Floral V-beuheung Pinggang Tinggi Pakéan Musim Panas

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.