Pinggang Luhur Pinggel Tanpa Lengan Polka Dots Midi Pleated Dress

$38.99 harga biasa $57.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Siluét: Pikaresepeun
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Garis beuheung: O-beuheung
  • Gaya Lengan: Lengan Kukupu
  • Hiasan: Sashes
  • Gaya: Pantun elegan
  • Pantun Elegan: Kantor Lady
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Bahan: poliéster
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Jumlah modél: 67312
  • Panutupanana Tipe: Pullover
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Jenis: Biasa
  • Type lawon: Kimia Serat
  • Génder: Awewe
  • Waistline: Kakaisaran
  • Jenis Pola: Dot
  • Warna: Baju héjo, Baju Biru Angkatan Laut, Baju Pink, Baju Konéng

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 117
100%
(117)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
FB

Hatur nuhun pisan kana pakéan anu saé sareng ukuranana dideukeutan.

M
MH

Pakéanna saé pisan!

K
KL

Отличное платье! Чуть завышенная талия, резинка не давит. Pakét 100%. Ж е,,,,, но ка в…………………………………… …о…… 165 5 10 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX

M
MK

Pakéan, sapertos dina poto. Dina ukuran 46 m hungkul. Hijina négatip-sakedik pondok pondok tina baju, teras-terasan hoyong kéngingkeun anjeunna. Lawon sintétik, tapi pikaresepeun pikeun awak. Warna na héjo, sapertos dina poto, Kacang bodas. Kalayan sabuk bodas katingalina langkung saé. Rok lipit. Aya kusut, kuring ngarepkeun, saatos nyeuseuh bakal lempeng. Ngagaduhan bungkusan total sabulan ka Vladivostok.

I
OH KITU

Pakéanna saé, tapi jangkungna 174 kuat teuing ku cangkéng. Dina ukuran 44-46 S nembé ngadeukeutan.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.