Patchwork Backless Spaghetti Strap Renda Perban Midi Pakéan

$21.99 harga biasa $31.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Musim / usum gugur / usum panas
  • Garis beuheung: Strapless
  • Leungeun baju Style: spaghetti tali
  • Hiasan: renda
  • Gaya: Seksi & Klub
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Midi
  • Bahan: Poliéster, Spandex
  • Siluét: Sarung
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Génder: Awewe
  • Pinggang: Faktor Alami
  • Pola Tipe: Patchwork

Ukuran Bagan:

Ukuran / CM

Bust

cangkeng

bujur

panjang

S

76-91

62-72

80-91

96

M

80-95

66-76

84-95

98

L

84-99

70-80

88-99

100

Catetan: Punten tuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuranana, tapi henteu pilih langsung dumasar kana kabiasaan anjeun. Punten bédana 1-3cm, sareng item ieu ngagaduhan élastisitas. Aya bédana warna antara item sareng gambar.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 50
92%
(46)
8%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AM

Komé la pedaran!

H
HH

Bahan anu saé pisan sareng jasa anu saé, ogé pangiriman gancang pisan.

D
DL

kualitas alus

D
DH

Saé pisan, sakumaha katerangan, hatur nuhun woopshop

H
HB

sampurna

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.