Ditambah Ukuran Vintage Retro Pin Up 50s 60s Rockabilly Dress

$43.99 harga biasa $64.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Neckline: Bélok-handap Kolar
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Hiasan: Tombol
  • Gaya: kasual
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Bahan: Kapas, Spandex
  • Silhouette: A-Line
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Jumlah modél: 82121
  • Jenis Panutupan: Bujang Breasted
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Jenis: Biasa
  • Tipe lawon: Poplin
  • Génder: Awewe
  • Komposisi Bahan: Serat Sintétik
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola Tipe: Print
  • Pakét Vintage Pin-up 50an 60an retro Awéwé Pakét

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 115
93%
(107)
4%
(5)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
D
DN

sampurna

C
CS

Pakéan Srimanganti, warna anu geulis, caang, beunghar, dina bahan bodas anu ngagolak, gambarna katingalina sapertos anu hirup tibatan dina poto. Cocog sareng brunét sareng blondes, rokna lega, panonpoé caket, upami aya rok, éta bakal katingali langkung saé. Bahanna padet, sigana aya katun sareng spandex, éta pikaresepeun pikeun awak, éta crumples sedeng, éta gampang beusi. Sabuk PS kuring ngagantikeun sabuk kulit bodas (sabungkus dina iket panjang teuing sareng nalika dianggé kusut anu kuring henteu resep pisan). Sareng, super!

J
JK

salaku pedaran

B
BT

пришло 3xl, на мой 48-50 даже немного свободно, качество супер, только пуговицы мне кажется чёрный цвеы л е а так всё Супер !!! Спасибо, буду у вас покупать

C
CM

Ditambah Ukuran Vintage Retro Pin Up 50s 60s Rockabilly Dress

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.