Spaghetti tali Backless V-beuheung Midi Pakéan Noda

$28.99 harga biasa $42.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Silhouette: A-Line
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Neckline: V-beuheung
  • Leungeun baju Style: spaghetti tali
  • Hiasan: Euweuh
  • Gaya: Seksi & Klub
  • Panjang Pakéan: Pertengahan Pedet
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Nomer modél: JG37609
  • Panutupanana Tipe: Pullover
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Jenis: Tali
  • Tipe lawon: Satin
  • Génder: Awewe
  • Komposisi Bahan: Serat Sintétik
  • Pinggang: Alami
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya: Baju Jalanan, Pesta, Kasual, Seksi
  • Metoda Ngumbah: Ngumbah Leungeun
  • Kasempetan: pepegatan, Tanggal, outing, Partéi, Kantor Lady
  • Anjeun tiasa nampi versi anu ditingkatkeun: tali taktak tiasa disaluyukeun. Teu aya seleting dina tonggong

Ukuran Bagan:

ukuran

S / cm

M / cm

L / cm

XL / cm

XXL / cm

Rus

42

44

46

48

50

US

4-6

8

10

12

14

UK

8

10

12

14

16

AU

8

10

12

14

16

EU

34-36

38-40

42

44

46

Bust

kotak

80

84

88

92

96

nyarankeun

80-86

84-90

88-94

92-98

96-102

cangkeng

kotak

76

80

84

88

92

nyarankeun

 

 

 

 

 

bujur

kotak

94

98

102

106

110

nyarankeun

-

-

-

-

-

leungeun baju

-

-

-

-

-

taktak

-

-

-

-

-

Panjang (tanpa tali)

105

106

107

108

109

Panjang (nganggo tali)

115

116

117

118

119

Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuranana tiasa gaduh 2-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur. Saran tina cuci tangan cai tiis. Éta tiasa ngabantosan barang pikeun ngajaga bentukna. Due kana pencahyaan, sudut pamotoan, alat-alat fotografi, sareng sajabana, bakal aya sababaraha béda warna. Punten ngartos yén warna na tunduk kana kanyataan.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 119
97%
(115)
3%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
HM

Платье село идеально, но хлопка в составе -нет. 100% langkung

M
MP

Kualitas anu alus

N
NL

Pakéanna endah pisan

M
MH

Sampurna. Dina 44R na nyandak L. Kuring bakal mesen langkung.

L
LR

Abdi nyarankeun, lawonna pikaresepeun pisan. Kuring nyandak ukuran pangageungna dina basa Rusia 48, éta henteu katingali ageung, sapertos tokoh, kuring hoyong langkung lega. Abdi resep!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.