Spaghetti Strap V-Neck Leopard Trumpet Maxi Sundress

$33.99 harga biasa $56.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Siluét: Tarompét / Duyung
  • Neckline: V-beuheung
  • Leungeun baju Style: spaghetti tali
  • Gaya: Seksi & Klub
  • Panjang Pakéan: Lantai-Panjang
  • Bahan: Chiffon, Polyester, Cotton
  • Umur: Umur 16-38 taun
  • Jumlah modél: D0216
  • Panutupanana Tipe: Pullover
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Jenis: Biasa
  • Jenis lawon: Chiffon
  • Jenis Kelamin: Awéwé
  • Komposisi Bahan: Serat alami
  • Waistline: Kakaisaran
  • Tipe Pola: Leopard
  • Gaya: Seksi, Klub, Klasik, Pantun, Vintage,
  • Warna: Brown
  • Usum: Spring, Summer, gugur, tiis
  • Ukuran: S, M, L
  • Kasempetan: Pesta, Klub, Pantai, Baju, Wisata, Liburan

Ukuran Bagan:

ukuran

S / CM

M / CM

L / CM

Bust (cm)

74-84

78-88

82-92

Cangkéng (cm)

60-70

64-74

68-78

Hips (cm)

84-94

88-94

92-98

Panjang (cm)

155

156

157

Catetan: Haturan Punten Punten Pariksa Detik Ukuran Di handap ieu sacara ati-ati Sateuacan nawar. Diukur Bohong Datar, Aya Bisa Béda 1 ~ 3cm. Item ieu No Stretch sareng sakedik Tingal.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 50
90%
(45)
10%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AK

pakéan geulis

B
BH

Sampurna Thankyou

D
DR

Pakéanna sumping langkung lami tibatan anu diarepkeun, kuring resep pisan kumaha gancang pakéanna sumping sareng baju éta PASTI sapertos kumaha dina gambar. Kami pisan wareg jeung pakéan pancen anca dina! Henteu aya masalah naon anu pasti janten mésér anu saé. Hatur nuhun !

D
DW

Komé la pedaran, Top woopshop

E
ECU

Sugema ku pameseran abdi

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.