15W Qi Magnetic Wireless Phone Charger Gancang

$25.99 harga biasa $42.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Fitur: Kalayan kabel
  • Jenis Panyambung: Tipe C
  • Sertifikasi: CE
  • Merk anu cocog: Apple iPhone
  • Max. Kakuatan Kaluaran: 15W
  • Set Type: Kalayan USB Cable sareng carjer
  • Jumlah Alat Maksimum Muatan: Batur
  • Jenis: Carjer nirkabel magnét
  • Bahan: PC + bahan tahan seuneu
  • Input: 5V / 2.4A 9V / 2A 12V / 1.5A
  • Ukuran: 60 * 6mm
  • Warna: bodas / hideung / biru
  • beurat Net: 31g
  • Sertifikasi Kualitas: CE, CCC, ROHS, EMC, EMF
  • Kasaluyuan: Ngarojong alat ngecas nirkabel anu cocog sareng Qi
  • Modél: JR-A28
  • Ngaran: carjer nirkabel magnét 15W ultra-ipis
  • Kakuatan produk: 5W / 7.5W / 10W / 15W
  • Ukuran packing: 124 * 85 * 23mm
  • Beurat net produk: 31g
  • Beurat kasar produk: 68g

Fitur utama:

  • Disaluyukeun ngecas gancang nirkabel magnét ipis ipis pikeun iP12
  • Ngecas nirkabel magnét sacara otomatis nyerep sareng leres-leres dijejeran, ngajantenkeun épisiénsi pangisian daya langkung gancang
  • Dukung 5W / 7.5W / 10W / 15W sababaraha mode ngecas, ngecas gancang pinter moal ngaruksak mesin
  • Bahan tahan seuneu PC + ABS, ngecas gancang nirkabel ultra ipis kalayan kandelna 6mm, hampang sareng gampang dibawa
  • Kalayan kabel 1 méter, anjeun tiasa ngalih bebas nalika ngecas, sareng muter dina sudut mana waé tanpa watesan.

Catetan: Upami Hoyong Ngeusi Muatan sareng ngajaga kakuatan Magnetik kuat pisan sareng Kasus Telepon, punten mésér Kasus Telepon Magectic Babarengan, Épék na bakal langkung saé upami nganggo dina waktos anu sami. Ngan ukur Telepon Seluler iPhone 12 Series Anu tiasa Ngadukung Magnetik Otomatis, Telepon sanés Ngan ukur Ngadukung Ngecas Nirkabel Gancang

Pakét Kalebet:

  • Carger nirkabel 1PC
  • 1PC 1M PD Tipe C kana Tipe C Ngecas Kabel
  • 1PC kotak ngarobih
  • Parentah 1PC
  • Kartu jaminan 1PC
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 35
100%
(35)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CC

Biasana tiasa dianggo sareng 12 iPhone. Dipanaskeun henteu seueur, maka 80% biaya. Анимация magsafe есть, при быстрой зарядке. От других беспроводных зарядок iphone12 pikeun telepon 80%.

L
LM

Bagja ku pameseran kuring, numutkeun ka terbitan

A
AB

Hébat !!!

D
DP

Pengiriman prioritas nyaéta sapuluh dinten. Ngecas tes pisan. Pangiriman gratis hiji sapotong uji coba bunderan magnet tibatan seueur kuku debu tapi éta henteu kunanaon. Charg anime kalayan normal 뜹. Kabel tipe C pikeun mayar.

E
ECU

Kuring nyandak biaya anu kadua, sadayana henteu kunanaon

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.