Portable Magnetic For Apple iWatch Wireless Charger

$17.99 harga biasa $28.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Display screen: No
  • Quick charge: No
  • Jenis: USB
  • Intelligent Charge: Yes 
  • Certification: FCC, RoHS, CE
  • Jumlah modél: 54231
  • Name: Wireless Charger for Apple Watch Series 
  • Output Interface: USB Output
  • Use: Wireless Charging
  • Warna: Bodas, Hideung
  • Bahan: Plastik
  • Input: 5V / 1.0A Max
  • Kaluaran: 5V 400MA
  • Plug: Micro USB
  • Antarmuka Kaluaran: Nirkabel
  • Feature: For Apple Watch Wireless Charger
  • Style: with 1000mAh / with 5200mAh /Without built-in battery
  • Capacity: 1000mAh /5200mAh
  • Ukuran produk: 15 x 40 x 67 mm
  • Ukuran Pakét: 60 x 25 x 100 mm
  • Beurat produk: 39.5g
  • Pakét Beurat: 56.5g
  • Compatible With: Apple iwatch1, 2, 3, 4, 5, 6, SE
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 31
100%
(31)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
ND

Things came quickly and well during use.

M
abdi

Apple smartwatch charging well believe than weight LED light power supply terrific ^^

D
DQ

The parcel came very quickly I really liked it, charges version 6 perfectly.

T
TM

The order came to Ukraine for 2 weeks. Corresponds to the description. Good qulity.

D
DK

The charger seems to be of good quality. Doesn’t ‘feel’ cheap. Arrived very quickly to Australia. I bought the 5200mAh

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.