Ngarekam & Streaming Mikropon USB Kanggo laptop & Komputer

$84.99 harga biasa $88.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: Tabletop
  • Transduser: Mikropon Éléktrét
  • Anggo: Mikropon Komputer
  • Sertifikasi: CE
  • Tipe Set: Mikropon Tunggal
  • Pola Kutub: Cardioid
  • Komunikasi: kabel
  • Pakét: Sumuhun
  • Nomer modél: K670
  • Aplikasi: youtube / rékaman sora / podcast / pangajaran online / kaulinan
  • Jenis: USB mike / mikropon komputer / mic profesional
  • Daya listrik: 5V
  • Pola Kutub: Uni-arah
  • Réspansi Frekuensi: 50Hz-15kHz
  • Sensitipitas: -46 ± 3dB (dina 1kHz)
  • Babandingan S / N: ≥75
  • Operasi Ayeuna: 90mA
  • Mikropon rékaman ngagaduhan jack headphone 3.5mm, anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun sadaya anu anjeun rékam tanpa aya waktos tunduh pikeun mastikeun kreasi lancar.
  • Kontrol gain awak pikeun pangaturan tingkat input anu pas, tingkat sora anjeun tiasa gampang dikawasa naha anjeun podcasting, ngobrolkeun pésta, ngarékam sora, atanapi bahkan streaming dina Twitch.
  • Mic-core kondensor ageung-diafragma nyayogikeun kamampuan néwak sora kualitas, éta tiasa néwak sora anjeun garing sareng jelas iraha anjeun ngalirkeun / ngobrolkeun video / ngarékam sora atanapi paling sanés jinis rékaman séjén.
  • pusat gravitasi rendah sareng standar desktop logam anu tiasa dicabut anu masihan ketahanan mikropon sareng kalenturan, 3 tabung nangtung anu tiasa dicabut tiasa dirakit kalayan gampang sareng skala jangkungna tina 1.97 "dugi ka 4.65". Pelat dasar anu beurat, beurat tiasa janten dasar anu kuat pikeun nangtung mic.
  • Kabel USB Kecepatan Tinggi panjangna dugi ka 6.56 'kalayan henteu aya rugi data! Kabel USB ganda tameng ngirangan gangguan. Konci ngadamel sambungan pikeun mastikeun komunikasi data-gancang. Konéktipitas instan sareng seamless mangrupikeun desain anu paling idéal pikeun mikropon USB.

FAQ:

Q: Naha ieu tiasa dianggo dina Playstation atanapi Xbox pangénggalna?

A: Éta tiasa dianggo sareng PS4, tapi moal dianggo sareng Xbox 1.

T: Naha mic ieu peryogi sumber listrik luar atanapi kabel USB sumber listrikna?

A: Mic disayogikeun ku kakuatan USB 5 V, henteu kedah pikeun sumber kakuatan éksternal.

P: Naha ieu ngagaduhan liang sekrup 1/4 kanggo ngagunakeun rata-rata wadah mikropon atanapi panangan anu tiasa diperpanjang?

A: Éta kalayan adaptor awéwé 5/8 "lalaki ka 3/8" anu tiasa nyambung sareng panangan boom atanapi wadah.

Q: Naon bedana antara K669 sareng K670, kecuali desainna?

A: K670 ngagaduhan jack monitoring headphone. Sareng bédana utami nyaéta kapsul mic. Ukuran K670 sakitar 16mm, langkung ageung tibatan K669. Sumber sora di payun K670 bakal katingali langkung ageung, langkung narik.

T: Naha mic ieu tiasa langsung dicolokkeun kana spéker nganggo line-in?

A: Punten, henteu. Sanaos anjeun tiasa nyolokkeun mic kana PC anjeun, teras nganggo kabel audio pikeun nyambungkeun jack headphone di tukangeun mic sareng speaker line-in anjeun.

Pakét Kalebet:

  • 1 * Mikropon sareng pangsi dipasang
  • 1 * Stand desk adjustable (kalebet 3 tabung stand anu tiasa dicabut jangkung tina 1.87 "dugi ka 4.56")
  • 1 * Kabel USB A jalu ka B jalu
  • 1 * 5/8 lalaki ka 3/8 adaptor awéwé
  • 1 * Pitunjuk Pamaké
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 120
100%
(120)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
TH

Pagawean teu diparios

L
LT

Pangiriman ka apartemen. Kualitas mikropon, beurat. Sora dina Skype jelas pisan. Saé dianggo. Buleud dipaké buleud

K
KC

Dipesen dina Agustus 18. Dihaturkeun ku kurir 26 ka daérah Voronezh. Dipak ogé. Mikropon sorangan, tanpa aya ruksakna. Kualitas rékaman cocog pikeun kuring sapinuhna. Hususna pikeun harga sapertos kitu. Pikeun strims, sora gilinding pidéo, atanapi sakadar kanggo linggih dina paséa tiasa pas pisan. Janten, sacara pribadi, kuring leres-leres bagja.

D
DM

Produkna sumping kirang ti 30 dinten di daérah kuring, sumping kalayan saé pisan. Masih henteu diuji, tapi sigana produk anu saé kualitasna.

R
Urang Sunda

Nampi produk anu saé dikemas, dina dijaga leres. Sanaos parantos ngaraosan produkna, kuring masih ngalakukeun tes sareng sigana sagalana sampurna dianggo anu masihan mikropon.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.