Kembang Tanpa Lengan Bohemian Dicetak Katresna Maxi Sundress

$24.99 harga biasa $34.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas, poliéster
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Kerah: O-beuheung
  • Génder: Budak awewe
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Gaya: peuyeum
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Hiasan: Kembang
  • Jumlah modél: 542312
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Siluét: Ball Gown

Ukuran Bagan:

Ukuran grafik (cm)

Tip Warna: Aya ogé mungkin aya bédana warna kusabab kaayaan motret
Tips Ukuran: Béda pangukuran diidinan ku 1-2 cm kusabab ukuran tangan
Tag
Ukuran AS
panjang
cangkeng
bujur
nyarankeun Jangkungna
120
4T / 5
68
47.5
/
100-115
130
6 / 7
73
50
/
115-125
140
8
78
52.5
/
125-135
150
9 / 10
83
55
/
135-145
160
11 / 12
88
57.5
/
145-150
170
13 / 14
93
60
/
150-155
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 65
94%
(61)
6%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
GK

Kualitas alus, nuhun!

G
GD

Perfecto

C
CA

Komé la pedaran merci bien

C
CC

Ukuran M kanggo murangkalih anu saé pisan kualitas garing gancang upami gancang pisan

L
LK

Caang sareng warni. Leres kana ukuran Kanada 7/8. Pisan pikaresepeun!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876